Studio

Sinds november 2009 ben ik, Anja Ignatius – Faassen, met de zonnestudio aan huis begonnen. Inmiddels is er een trouwe en tevreden klantenkring opgebouwd en werk ik met veel plezier in de studio. Tevens verricht ik werkzaamheden voor het bedrijf van mijn man, aannemersbedrijf Vazo Services op hetzelfde adres.

Wanneer u voor een eerste keer naar de studio komt, kan ik d.m.v. een korte vragenlijst erachter komen welk huidtype u heeft. Daardoor kan ik bepalen hoe u veilig een lichaamseigen beschermingsfactor kunt opbouwen zónder te verbranden.

Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt het apparaat aan u uitgelegd. U ontvangt een welkomsttasje met het boekje “Feiten en tips voor het zonnen”, informatie over de openingstijden, tarieven & telefoonnummer, een gratis sachet zonnelotion en een verfrissingsdoekje. In de studio zijn standaard een handdoek, make-up remover, gezichtstonic en deodorant aanwezig. Een verfrissingsdoekje ligt altijd voor u klaar bij een zonnebankbezoek. De tijd wordt door mij in de gaten gehouden en na het zonnebanken laat u de bank gewoon achter, deze wordt later met een desinfecterend middel schoon gemaakt.

U betaalt per minuut, er zijn ook voordeel-minutenkaarten te koop. In de studio verkoop ik zonnebanklotions, UV-brillen etc. tegen een betaalbare prijs. U kunt alleen komen op afspraak. Kijk voor meer informatie op: de ruime openingstijden en tarieven. Indien nodig kunt u vrijblijvend uw afspraak annuleren.

Via de tuiningang of via de dijk kunt u bij de ingang van de studio komen, alleen mag u bovenaan de dijk niet parkeren. Er kan geparkeerd worden in het Neptunushof en dan via de tuiningang (benedendijks) komen.