Zonnelotions

Wanneer u regelmatig een zonnebank gebruikt, adviseren wij u om een zonneproduct te gebruiken wat speciaal is ontwikkeld voor de zonnebank.

“Waarom is dat?” vraagt u zich wellicht af?
Lotions welke speciaal voor de zonnebank zijn ontwikkeld, combineren een herstellende functie én een bruinings-versneller die uw pigment en het UV licht beter samenbrengen. U kunt door het gebruik van zonnebank-lotions wel 30 tot 50% (sneller) bruiner worden, afhankelijk van de conditie van uw huid. Als onderdeel van het zonadvies onderzoeken wij onder andere welk product voor uw huidtype de juiste zonne-cosmetica is. Smeer u voor elk zonbezoek in met het aan u geadviseerde pre-sun product. Dit helpt de huid zich voor te bereiden op de zonnebehandeling en stimuleert het pigmentatieproces. Deze lotions bevatten uiteraard géén beschermingsfactor. Gebruik deze dus ook nooit in de buitenzon!

Natuurlijk kunt u ook zonder lotion zonnebanken, wij adviseren u wel om u dan na het zonnen in te smeren met een vochtinbrengende lotion. Tevens verkopen wij nog andere producten, óók voor in de buitenzon. Voor de bescherming van uw ogen kunt u UV-brillen bij ons kopen welke voorzien zijn van een UV-doorlatende neusbrug. Vraag het ons gerust als u meer advies over onze producten wilt.

Bij uw eerste bezoek ontvangt u een gratis sachet (15 ml) zonnelotion.

.